Over Factor64.

Iets over Marc van der Wielen.

Hallo, fijn dat ik je interesse heb gewekt.
Laat ik beginnen om enkele dingen over mezelf te vertellen.

Ik ben geboren in het mooie jaar 1964, vandaar de Factor64. Samen met mijn vrouw Ingrid hebben we een gezin met 3 fantastische kinderen. 

Al sinds mijn jeugd ben ik geïnteresseerd in het gedrag van mensen. Een rol in de commerciële wereld van reclame en marketing was achteraf gezien best logisch, onbewust gedreven door een nieuwsgierigheid naar gedrag en de wijze waarop je dit gedrag kunt beïnvloeden.

Vele jaren, vele studies en vele ervaringen verder, is de gedragsbeïnvloedende interesse verschoven naar de effecten van gedrag op het welbevinden van mensen en het vermogen van mensen om te groeien.

Ik zie het als een uitdaging om mijn ervaring, inzicht en kennis in te zetten voor mensen en organisaties in hun ontwikkeling, ontplooiing en groei.

Daarnaast ben ik heel dankbaar voor mijn rol van inspirerend klankbord en adviseur voor ondernemers met een ambitie om te groeien.

Marc op LinkedIn

Leren is een levenslang avontuur.

De allerbelangrijkste leerschool in mijn leven? Dat zijn ongetwijfeld de vele ontmoetingen met anderen. Van inspirerende ondernemers met een heldere droom, tot en met toevallige contacten. Een andere belangrijke bron van wijsheid? De vele mislukkingen en fouten die ik heb gemaakt. Als ondernemer en als mens.

Gelukkig heb ik ook de motivatie gehad om nieuwe inzichten te kunnen verwerven dankzij verschillende opleidingen en cursusprogramma’s. Meer nog dan de feiten, heeft het me geleerd dat de juiste mindset belangrijker is dan kennis alleen.

Opleidingen en cursussen.