Leiderschap Potentieel scan

Heb jij het talent om een leider te zijn?

Je ontdekt het met een officiële Leiderschaps Potentieel scan

Heb jij het talent om een leider te zijn?

Wil je weten waar jouw talent ligt?
Kun jij je nog ontwikkelen?
Durf je in jezelf te investeren?

Programma overzicht:
Voor wie: ondernemers en leidinggevenden
Aantal deelnemers: individueel
Aantal sessies: 1
Kosten: € 485,-

Als leider, leidinggevende of ondernemer sta je niet altijd stil bij je eigen competenties. Logisch, je bent namelijk veel meer aan het waarnemen en beoordelen dan dat je in de spiegel kijkt. Toch is dat jammer, want ondanks het feit dat je op basis van je talenten tot leider bent uitgegroeid, is er ook voor jou nog wel wat te ontwikkelen.

Als je benieuwd bent naar de leiderschapsdimensies waarop jij je kunt ontwikkelen? Doe dan eens een officiële Leiderschaps Potentieel scan (ontwikkeld door de Vrije Universiteit van Amsterdam). In deze scan ontdek je aan de hand van een wetenschappelijk getoetst assessment welke dimensies meer of minder op jou van toepassing zijn.De inhoud van de Leiderschap Potentieel scan

Intake, scan en terugkoppeling.

3 uur

Het assessment bestaat uit een intake gesprek, daarna vul je online een uitgebreide vragenlijst in en sluiten we het assessment af met een terugkoppeling van de resultaten. Het is altijd goed om te weten dat er geen goed of fout is, alleen zijn er wel punten waaraan je aandacht kunt geven.

De uitgebreide Leiderschapsontwikkelscan is een goede investering in je leiderschapsontwikkeling en bedraagt 485,- euro.

Ben je geïnteresseerd in een afspraak? Of wil je meer informatie?
Stuur dan even een mail naar marc@factor64.nl