Grip op Groei.

Grip op Groei.

Ontdek hoe je als ondernemer de regie houdt over de groei in je bedrijf.

Ontdek hoe je als ondernemer de regie houdt over de groei in je bedrijf.

Hoe krijg ik de regie in mijn bedrijf terug?
Hoe weet ik welke keuzes ik het eerst moet maken?
Hoe breng ik meer professionaliteit in mijn bedrijf?
Hoe maak ik een meerjarenplan?

Programma overzicht:
Voor wie: ondernemers en managers met groeiambitie
Aantal deelnemers: max. 4 deelnemers per bedrijf

Aantal sessies: 7
Duur per sessie: 120 minuten
Kosten training: € 3.750,-

Aanvullend abonnement: 18 maanden à € 480,-

Als ondernemer heb je regelmatig te maken met grote uitdagingen. In veel gevallen sta je er alleen voor. Dat is lang niet altijd prettig. Vooral omdat ook jij niet alles zeker weet en je niet op alles een antwoord hebt. Hoe krijg je je investeringsplannen gefinancierd? Hoe trek je meer en betere klanten aan? Hoe zorg je voor meer motivatie op de werkvloer? En, hoe zorg je er als ondernemer voor dat je de juiste energie houdt?
Grip op Groei is een praktisch ondernemersprogramma dat je een uitstekende handvatten geeft om zowel je bedrijf als jezelf een ‘boost’ te geven.

Het Grip op Groei programma bestaat uit de volgende onderdelen:

1. Intake en kennismaking.

2 uur

Tijdens deze kennismaking wordt duidelijk hoe je bedrijf in elkaar zit. Welke drijfveren en ambitie jij als ondernemer hebt. Hoe je organisatie in elkaar zit en op welke wijze je bedrijf een verschil maakt in de markt.

2. Wat is de beste strategie voor jouw bedrijf?

2 uur

Tijdens deze trainingssessie gaan we dieper in op het ‘werkelijk’ onderscheidend vermogen van je onderneming, kijken we naar de kansen in de markt en bepalen we aan de hand van drijfveren en doelen wat de optimale strategie is voor je bedrijf.

3. Inzichten voor beter leiderschap.

2 uur

Weten wat je wilt, is belangrijk als ondernemer. Toch is het minstens zo belangrijk om te weten waar je goed in bent én waar je energie van krijgt. Tijdens deze trainingssessie staan we stil bij je leiderschapsstijl en je persoonlijke ontwikkelingskansen die daarbij van toepassing zijn.

4. Hoe vertaal je een strategie in realistische doelen?

2 uur

Voor elk bedrijf is het goed om een koers te hebben. Het voorkomt dat je keuzes maakt die niet bijdragen aan het gewenste resultaat. Effectief wordt het pas, wanneer ook de doelen helder in beeld zijn. Daarvoor is deze trainingssessie ingericht.

5. Zo maak je een plan dat werkt.

2 uur

Strategie? Doelen? Mooi, echter het wordt pas werkbaar als ze vervat zijn in een praktisch plan voor uitvoering. Inclusief middelen, investeringen en de inzet van medewerkers.

6. Hoe krijg je je medewerkers mee?

2 uur

Voor veel ondernemers en leidinggevenden is het een enorme uitdaging om ‘het beste te halen’ uit medewerkers. In deze trainingssessie gaan we in op verschillende persoonlijkheidsstijlen en welke leiderschapsstijl het best werkt voor jouw team.

7. Een vinger aan de pols.

2 uur

De juiste koers voor je bedrijf ontdekken. Dat is al heel wat. Maar, hoe blijf je op koers? In dit traject van 18 maanden ‘sparren’ we op maandelijkse basis over de voortgang. Ook gaan we daarbij in op de voortdurende ontwikkeling van je als leider.

Het tarief is gebaseerd op een deelname van max. 4 personen.

De training vindt plaats op een externe locatie.

Het tarief van deze training bedraagt € 3.750,- ex BTW

Heb je interesse of vragen?
Stuur me een mail: marc@factor64.nl